Fråga:
Vad är ett bra sätt att snabbt utveckla en mock GUI?
sbhatla
2014-08-07 23:41:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag letar efter en metod / verktyg / programvara för att enkelt skapa ett GUI. GUI borde se bra ut, men inget särskilt snyggt. Det borde ha kryssrutor, listor, radioknappar etc.

Det viktiga är att eftersom det här bara är en hån, bör den vara snabb att förbereda. Medan jag är programmerare och känner till C / Python, föredrar jag något där jag bara kan dra och släppa element och skapa ett GUI snarare än kod.

Verktyget måste vara gratis eller mycket billigt. Jag tänkte på Dreamweaver, men det är dyrt och jag antar att jag behöver en liten inlärningskurva (CSS, HTML).

Vad ska jag välja?

Om du redan har Microsoft Office installerat skulle Access vara ett bra sätt att skapa en GUI-layout med dra och släpp (knappar, kryssrutor och listor). Du behöver inte oroa dig för att programmera en databas eftersom det bara är en hån. Jag är inte säker på att LibreOffice Base kan göra det, men det är gratisekvivalenten. Om du är okej med lite kodning, kolla även in [QT Creator] (http://qt-project.org/wiki/Category:Tools::QtCreator)
[Balsamiq] (https://balsamiq.com/) kostar 79 USD, inte säker på om det är tillräckligt billigt för dig men det är ett utmärkt verktyg.
För vilka operativsystem? Microsoft Windows? Vad sägs om webbapplikationer (värd, egen värd)?
Windows 7 eller någon Linux fungerar för mig. Webbapplikationer är också bra.
Sex svar:
Franck Dernoncourt
2014-08-08 01:18:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan använda Pencil:

  • gratis (+ öppen källkod)
  • Windows / Linux / Mac + kan användas som Firefox-tillägg också
  • Kan användas för att skapa en repa för applikation eller webbplats:

enter image description here

enter image description here

enter image description here

Okej, men har du använt det? Vad är några ointuitiva aspekter av det? Nackdelar?
@ParthianShot Jag har använt det kort för ett tag sedan, jag minns inte förutom att det gjorde jobbet jag skulle få gjort: /
Franck Dernoncourt
2014-08-08 01:19:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan använda moqups:

  • HTML 5-appen
  • Vectorial
  • Obegränsade teammedlemmar för alla premium planer

enter image description here

sbhatla
2014-08-09 01:54:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Att svara på min egen fråga, den jag använder är Axure. Jag kunde snabbt börja med en mock-applikation. Det är gratis i en månad, men det är dyrt att köpa efter det.

Detta är ett exempel-

sample Axure project

thewonglv
2016-08-06 02:04:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

+1 om att använda Webflow. Mitt arbetsflöde har gått

från: Photoshop> [okända utvecklar grejer]> klient

till: Photoshop> lo-fi prototyp (gråskala)> hi-fi prototyp (tema)> klient

Jag kan nu publicera fullständiga trådramar baserat på kundspecifikationer innan jag till och med startar projektet ibland. Ganska intensiv.

Fullständig information: viss förspänning eftersom jag arbetar för Webflow men innan jag gick med i teamet använde jag Webflow dagligen för kundprojekt - förvandlade mitt arbetsflöde helt.

drabsv
2016-08-05 12:20:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag rekommenderar Webflow för avancerad prototyping:

  • den har en gratis version (begränsad till endast två sidor)
  • kodning är gjort på ett visuellt sätt som gör det möjligt för icke-programmerare att skapa helt funktionella webbsidor
  • det kräver en inlärningskurva och det är faktiskt en mycket moderniserad Dreamweaver, men låt mig försäkra er, den högpresterande prototypen som du skulle uppnå skulle löna sig flera gånger.
RLuther
2016-08-07 03:18:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag rekommenderar att du skapar en Windows Forms-applikation med den kostnadsfria Visual Studio Community Edition. Du har tillgång till ett stort antal användargränssnittskontroller och du kan till och med lägga till några grundläggande programmeringsåtgärder (knapp vid klick) för att visa hur programmet skulle fungera.Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...