Fråga:
Gå till webbplatser som är begränsade i mitt land med en säker VPN-klient
Heisenberg
2015-01-16 19:32:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag letar efter en lätt och lättanvänd VPN-mjukvarulösning som kan hjälpa dig att surfa säkert på nätet och få åtkomst till webbplatser som är begränsade i mitt land med andra ord (Bypass internetcensur)

  • Kör på Windows 7
  • Enkel installation :)
  • Förväntar oss att använda VPN-tjänsten gratis, och det är uppenbart att de skulle begränsa dataöverföringsmängden skulle jag vara mer glad åtminstone om VPN-tjänsten tillhandahåller 2 GB dataöverföring per månad
  • naturligtvis borde det vara sercure VPN-tjänst!
åtta svar:
Axel Beckert
2015-01-18 23:51:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tor borde räcka för att kringgå de flesta fall av landsbaserad internetcensur. Det är dock inte riktigt ett VPN i strikt mening, men det borde uppfylla alla dina andra krav.

Mawg says reinstate Monica
2015-01-19 19:31:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du bör också titta på Java Anonymizing Proxy som är gratis från det tekniska universitetet i Dresden.

I grund och botten kör du ett Java-program på din dator som fungerar som en lokal proxy för din webbläsare och krypterar alla webbadresser så att din ISP inte kan se dem och skickar dem till JAP-servern som hämtar sidan & återvänder till dig.

Jag kommer inte ihåg om sidinnehållet är krypterat vid överföring.

Jag skulle kontrollera det och lägga upp några citat från deras webbplats, men ironiskt nog, jag är på jobbet och mitt företags server låter mig inte komma åt den.

Redigera:

Varje mix utför kryptografiska operationer i meddelandet så att de JAP-krypterade data endast är läsbara när de har gått igenom rätt blandningar i rätt ordning. På så sätt säkerställs att en avlyssnare antingen endast tar emot oläslig (krypterad) data eller inte längre kan avgöra avsändaren.

Citatkälla

Mawg says reinstate Monica
2015-01-20 15:04:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Btw, även om jag rekommenderade JAP, betalar jag personligen för BTguard vilket låter mig göra allt du ber om, plus nedladdningsströmmar. Allt ospårbart, krypterat från början till slut utan några register.

Återigen står jag bakom mitt företags server så jag kan tyvärr inte komma åt sidan för att kopiera / klistra in de bästa delarna (nu, om bara Jag hade BTguard installerat på min kontorsdator ...)


[uppdatering]

  • Enkel nedladdning & installera Inga uppgifter om användning lagrade 256-bitars AES
  • kryptering Obegränsad nedladdningshastighet, 10Gbit-servrar VPN inkluderar
  • OpenVPN & PPTP-servrar i Kanada, Europa och Asien
Lynob
2015-01-20 03:08:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

cyberghostvpn.com det är säkert, du kan kolla in sidan om, gratisversionen erbjuder obegränsad bandbredd i teorin, men kopplas ifrån varannan timme, bara återanslut ingen stor sak. Också få servrar för den fria versionen. lätt att installera och körs på windows. Förbi internetcensur? du satsar.

tunnelbear.com använde det aldrig så kommer inte att skriva någonting om det men hörde att det är bra, min röst går till cyberghost varje dag.

TOR är för jävla långsam och du kan inte strömma någonting, bara så att du vet. Och ombud kan detekteras, till exempel kan du inte använda spotify i Libanon med en proxy, men du kan använda en VPN.

Låter perfekt kommer att prova cyberghostvpn definitivt!
Heisenberg
2015-01-20 12:06:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag hittade ett VPN-program som heter Hide.me Jag installerade i min maskin och det här fungerar som en charm

Hide.me Funktioner:

enter image description here enter image description here

Gratis plan: 1 anslutning begränsad till 2 servrar, 2 GB dataöverföring, bandbredd enligt "bästa ansträngning" - vilket betyder att du får vad som är kvar från de betalande klienterna och ingen OpenVPN.

Hide.me behåller inga loggfiler - vilket verkligen skiljer dem från de andra stora VPN-tjänsterna .

enter image description here

Där jag hittade applikationen Bestvpnproviders.net

hunterhogan
2015-01-20 02:53:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Personligen älskar jag TOR, så XTarans rekommendation är solid och jag rekommenderar starkt att du överväger att använda TOR-webbläsaren, eller någon konfiguration som använder TOR. Ett annat alternativ till TOR (som är inte lika säker som TOR-webbläsaren) är att installera Vidalia Bridge Bundle och konfigurera din webbläsare så att den använder bron som en proxy. Jag använder Google Chrome och jag använder ett bra plugin, Quick & Dirty Proxy Flipper, eftersom det gör det enkelt att växla mellan din normala anslutning och din Vidalia-bro.

Jag hade inte hört talas om JAP-projektet som nämns av Mawg, men efter att ha tittat på dokumentationen är idéerna i det lysande, så det är också värt att överväga.

Om du ändå vill ha ett annat alternativ är det här tekniskt sett en VPN, då är TunnelBear ett anständigt alternativ. Jag använde den en liten stund. Det var enkelt att installera och extremt enkelt att använda. Det enda skälet till att jag slutade använda det var att TOR uppfyllde mina behov.

Eclec
2015-01-22 02:43:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hola fungerar bra. Du kan använda den som ett Chrome-plugin.

Hola anses allmänt vara dåliga nyheter. Sök bara efter det. Se till exempel https://www.vpnmentor.com/reviews/hola-vpn/, som delvis säger "Tekniskt sett är Hola inte en VPN-leverantör, utan ett dåligt säkrat botnet. Den Hola-community-driven peer-to -nätverk påstår sig förse sina användare med säker och anonym internettrafik. Men eftersom de inte använder sina egna servrar utan snarare dirigerar trafik genom peer-noder som tillhandahålls av deras 55 miljoner användare ... "
TopVPNchoice
2018-03-13 14:28:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

NordVPN är inte gratis. Men billigt pris och lätt att installera. När det gäller mig, snabb anslutning. Men Tor är också bra. Även om alla rekommenderar, tror jag att din internetanslutning är långsam.Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...